Sobre l'ús de les xarxes socials

En la meua opinió sempre he pensat que les xarxes socials son l'evolució de l'escriptura tradicional: les cartes, les redaccions en paper, les revistes impreses...
El que segons la meua visió crec que ens han aportat les xarxes socials es la facilitat de la comunicació amb persones de tot el món i entre altres coses conéixer i relacionar-se amb nova gent.
Per altra banda les xarxes socials s'utilitzen amb tanta freqüència que han creat fins  i tot un poc de dependència . D'aquesta manera vos plantejaria aquesta pregunta: que farieu sense les xarxes socials?
El cas es que amb la creació de nous xats, blogs... és molt més difícil utilitzar més moderadament les xarxes. Ja es fa difícil crear nous tipus de xarxes. Hi ha de tot  xarxes de fotografies, de comunicació, d'estil de vida, de turisme, de videos, per a jovens, adults...
Pel que respecta amb l'educació crec que com les xarxes son accessibles ja per a totes les edats distrau i resta temps de treball, fins i tot jo com a alumne he vist intercanvis de treballs de l'escola entre alumnes.
En la meua opinió tots deuríem intentar moderar l'ús d'aquestes i la dependència de aparells  com els mòbils.
 
                                                                                                         Raúl Moscardó Alborch
                                                                                                                             1r ESO A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica