Visita de l´alumnat de 2n. PQPI a les Corts Valencianes


El passat divendres 23 de gener, l´alumnat de 2n. PQPI vam realitzar una visita molt interessant a València, concretament a les Corts Valencianes. Des de l’entrada a l’edifici fins a l’exida varem haver de passar el control d’´accés i una vegada dins ens vam afegir a un grup d’alumnes de l’IES Bernat Guinovart d’Algemesí. Tota la visita per la seu del parlament valencià va estar guiada per un funcionari del departament de protocol i relacions públiques, el qual ens va explicar la història del Palau dels Borja i de Benicarló, els detalls de decoració de les diferents sales i també els components de la impressionant escala oval.
Vam tindre l’oportunitat d’accedir a l’hemicicle on ens feren una breu explicació del funcionament del parlament i alguna que altra anècdota d’algun diputat. La visita va acabar amb la projecció en una sala d’un vídeo explicatiu de les funcions de les Corts.
A l’eixida ens van obsequiar amb un llibre de la Corona d’Aragó ,editat per les Corts, i amb un exemplar de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana, llibres que, sens dubte, eixamplaran els nostres coneixements.
Finalment visitàrem la Ciutat de les Arts i les Ciències i el Centre Comercial El Saler on vam gaudir de temps lliure per a passejar, dinar i contemplar el complexe arquitectònic. La nostra professora de TABO, que organitzà la visIta, Xaro Moncho, ens ha dit que la valoració ha estat molt positiva perquè hem pogut treballar matèries com autonomia personal, història, convivència i civisme fora de l´entorn del centre educatiu. Nosaltres, l´alumnat, també fem una valoració totalment positiva, encara que ens varem cansar prou. De tota manera ha pagat la pena i ja estem desitjant que s´organitze una altre eixida ben prompte.

Yaiza Muñoz i Cristina Bataller ( 2n. PQPI)


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica