Alumnat del nostre centre actua al teatre Echegaray


 Dissabte 26 de setembre a les 19:00 h l'agrupació “Taleca” d'Otos va interpretar al teatre Echegaray d'Ontinyent  dues obres:“El berenar” (representada pel grup juvenil) i “Au, Manolo” (pel grup adult). Es tractà d'una representació realitzada a benefici del projecte Trèvol. Els donatius de 3 euros es van destinar a col.laborar amb aquesta organització. Cal esmentar que hi hagué una gran assistència.

El fet és molt important per a la nostra revista ja que al grup juvenil participaren alumnes del nostre centre: Júlia Mateu, Àngels Quilis, Nerea Alfonso, Noèlia Nàcher i Ariadna Copoví. L'obra que van representar tractava d'unes amigues que se'n van anar a berenar i a partir d'aquest fet sorgixen uns problemets que li donen al fet un toc humorístic

Aquest grup juvenil otosí per a que l'obra puga eixir bé assaja tots els dimecres  sota  la coordinadoció de Puri Martí. Els alumnes del nostre institut començaren sent col·laboradorss en el grup d'adults i acabaren format grup propi  i tenen previst anar continuant representant obres.
 
                                                                     Ivan Santamaría 2n ESO
                                                                        Marc Pérez 2n ESO
 


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica