Iniciem curs

Pebrella reprén la seua activitat informativa amb l'inici oficial del curs 2015-2016

 El passat divendres dia 11 començaren oficialment les classes de secundària en tots els centres valencians. El nostre institut, en aquest curs 2015 2016, presenta certes novetats. Professorat nou,  alumnat que ha deixat el centre i d'altre que s'incorpora per primera vegada, activitats escolars diferents... 
   Cal destacar que aquest serà el curs amb més alumnes matriculats al nostre centre, més de tres-cents. Pel que fa al professorat cal destacar que aquest és el primer curs que comença amb tota la plantilla completa, 35 professors/es. De fet, el dia 3 de setembre ja estaven tots els llocs de treball assignats.
   El curs ha començat al setembre uns dies més tard que ho féu l'anterior. Amb aquesta decisió la conselleria ha evitat sofrir els problemes causats per les altes temperatures a les aules.
    Pebrella continuarà informant de totes les novetats relacionades amb el nostre centre, de moment estem configurant l'equip de redacció. Seguiu prestant atenció a la revista per a estar informats del que passa al nostre voltant.

   Vos desitgem a tots i a totes un bon curs!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica