Homenatge a Evarist Navarro al Museu del Fang

El passat dissabte 7 de novembre va tindre lloc la reobertura de la casa del Fang (Museu de la Gerra) de Castelló de Rugat. En aquest acte, es va retre homenatge a l’escultor local i professor de la UPV Evarist Navarro que va faltar ara fa un any.
A l’acte van assistir alcaldes i personalitats de la Vall d’Albaida, així com representants de la universitat, veïns, amics i familiars d’Evarist.
En primer lloc l’alcalde de Castelló de Rugat li va dedicar unes paraules i va anunciar que al proper ple de l’ajuntament es proposarà que el museu de les gerres passe a anomenar-se Museu del Fang Evarist Navarro.Seguidament un alumne d’Evarist i la seua germana, Berta Navarro,  ens van expressar el seu agraïment per aquest homenatge i van parlar de la trajectòria personal i professional de l’artista.
A continuació ens van posar un vídeo en el que Evarist Navarro explicà una de les seues escultures que es troba a la UPV.
Per finalitzar la gent va poder gaudir d’una xicoteta exposició d’escultures d’Evarist Navarro i d'un vi d’honor a càrrec de l’ajuntament.


Carles Gomar Camarena 2n ESO B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica