L'estima cap als animals

Alguna vegada ens hem parat a pensar quina importància tenen els animals sobre la vida dels éssers humans?
Des del meu punt de vista tindre animals a casa és molt positiu i si hi ha xiquets el llaç d’unió entre ells encara és més gran.
Quan tens un animal, ja siga més o menys domèstic , en la teua vida sempre el trobaràs millor i més alegre mentre que si no en tens el trobaràs més sols i tindràs un buit en la teua vida.
L'animal de companyia fan un paper importantíssim en la vida de les persones. Tenim un exemple molt gran en els gossos que conviuen el dia a dia en les persones invidents. És una cosa que una persona no sap apreciar fins que no té un animal.
Però no hem d'oblidar que un animal és una responsabilitat molt gran s'ha de cuidar-lo des del primer moment que en tens un. Conviure amb un animal pot ser tota una lliçó de vida. Amb la seua alegria no sols fan companyia i reforcen l'autoestima, sinó que ajuden a sentir-se relaxat i alegre.
No sols saben estar, quedar-se una estona amb algú simplement per estar allí, sinó que són capaços de comunicar-se a un nivell distint i emocional. I és que amb ells resulta a vegades més fàcil expressar l’amor amb les persones i s’aprén a obrir-se a altres éssers vius de forma tranquil·la.

En conclusió tindre un animal a casa és una gran responsabilitat però amb uns resultats molt bons.

                                                                          Fran Santamaria 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica