Programació cultural tardor. Castelló de Rugat

A Castelló s'està desenvolupant una programació  cultural de concerts, tallers i altres esdeveniment. Finalitzarà  el dissabte 28 de novembre, S'han dut a cap  diferents activitats.
 Per exemple... el contacontes i la fira del llibre. Volen fer que la gent jove s'enganxe a la lectura, i  ho han aconseguit. El contacontes, un poc més infantil, però estic segur  que a tots el xiquets els va agradar, també la fira del llibre en la que van vendre llibres, a més si hi compraves un llibre hi tenies accés a uns castells unflables, el qual va fer que es vengueren molts llibres, tant a xiquets com a majors.
S'hi va organitzar un cicle de xarrades en les quals es parlava de diferents temes, jo vaig poder acudir a una, tractava sobre el valencià, des del principi fins al final, en ella explicava com es va establir el valencià ací a la comunitat, però d'això ja hi ha un article. També hi havien algunes sobre altres temes com: Un homenatge que hi van fer el 7 de novembre per a Evarist Navarro, va ser un artista valencià dels anys 80. Han fet una altra xarrada en nom de Vicent Andrés Estellés, en la que parlen de la seua obra i es feu un sopar en el seu honor, com ja sabeu va ser un poeta espanyol, considerat com un renovador de la poesia. S'ha fet un altre  acte per recordar a l'Ovidi Montollor,  fou un actor i cantautor de la nova cançó valenciana, amb una extensa trajectòria professional, que comptà amb 12 àlbums editats i amb la participació en mig centenar de pel·lícules, 30 muntatges teatrals i diversos programes televisius.
  S'han celebrat alguns concerts de les bandes “Ars Nova” “La Banda Jove” i un altre de la “Unió Musical Benicadell”
També hi han hagut tallers com el ja comentat antes la fira del llibre. Altres com el taller de reciclatge, per ensenyar a reciclar i fer un mon millor, tant com per a gent jove o major, organitzat per l'associació ames de casa.
Esta ha sigut una programació d'ací , de Castelló.  Espere que hi gaudiu!!!!

Carles Terol Estornell 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica