Ressenya literària: La caiguda dels Regnes


La caiguda dels regnes és un llibre escrit per Morgan Rhodes. Tracta d’una terra en un altre món, anomenada Mytica, on hi ha 3 regnes: Auranos, els rics i despreocupats del sud; Paelsia, els pobres camperols del centre; i Limeros, el regne gelat del nord. Aquest llibre és el primer d’una saga de llibres que de moment tindrà sis lliuraments. Les dues següents són: La primavera dels rebels i L’ abraç de les tenebres. De moment no es té notícia de la seva publicació en valencià, però és una bona lectura també en castellà.
Aquest és un llibre que em va agradar des dels primers moments. Els personatges són molt profunds i la trama et sedueix. Si sou fans de la saga Joc de trons, vos encantarà La caiguda dels regnes. Els girs en la història són brutals i et deixen sense alè. Aquesta novel·la és certament juvenil, amb alguns tocs per adults, el que fa que també siga perfecta per a gent de més de 18 anys.
Recomane aquest llibre a qui li agraden els llibres d’ aventura adulta (per dir-ho d’alguna manera). També és una bona opció per a les persones que encara no li han agafat el gust a llegir, ja que com és tan atreient i en tractar-se d´ una saga, t´empenta a voler continuar amb els següents llibres i quan te n´adones ja tens la teua prestatgeria plena de llibres d’aquest gènere.
Com a dada d’interès, el quart llibre, Frozen Tides (es desconeix el títol en espanyol) ix als Estats Units el 2 de desembre, i és molt probable que arribe ací entre els mesos de febrer i març, depenent del nombre de pàgines i del treball dels traductors, per suposat. La veritat, és molt probable que me’ l descarregue en anglès i el traduixca amb el traductor.
Espere que vos agrade,
Toni Calzado Cuquerella (2n. ESO B)



Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica