Visita al museu de les gerres


Visita al museu de les gerres” Evarist Navarro”.


El passat mes de novembre l´alumnat de l´IES Manuel Sanchis Guarner vam tenir la oportunitat de visitar el museu de les gerres “Evarist Navarro”, que es troba a Castelló de Rugat.
En aquesta visita diversos grups d´alumnes de l´IES Manuel Sanchis Guarner varem tenir la oportunitat de conéixer l’exposició d’Evarist Navarro, llicenciat en Belles Arts i professor a la Universitat politècnica de València. Aquest veí de Castelló de Rugat, enamorat del fang, va esculpir una infinitat d´obres meravelloses, va realitzar exposicions a diversos països europeus, però sempre amb ganes de tornar a la seva terra.
Evarist Navarro va morir fa poc i va decidir que les seues cendres reposaren al fang , i així va ser. La seva família va deixar unes obres al museu de les gerres per a que el record d´un gran artista perdurara per sempre.
Personalment vull agraïr el treball de guía de Lalin Maronda, qui va fer possible que una gran exposició resultara tan clara com emotiva. També cal que valorem l´esforç realitzat pel professorat del nostre institut, per haver organitzat aquesta excursió.I, com no, agraïsc a Evarist Navarro haver deixat tota una vida i moltes històries plasmades al fang, matèria que tant estimava.

Jordi Cabanes Alfonso (1r. FPB)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica