Marxa Otos La Pobla del Duc contra la planta de residus animals

L'autorització de la Conselleria d'Infraestructures, Territori i Medi Ambient a la instal·lació d'una planta de transformació de subproductes animals en terreny no urbanitzable de la Pobla del Duc ha reviscolat la polèmica suscitada, quan es va saber que l'anterior batle, Natalio Navarro (PP), havia autoritzat unes obres destinades a aquesta indústria negant en tot moment que el projecte tinguera cap relació amb activitats molestes o contaminants. A punt d'acabar el seu mandat, Navarro va agilitzar els tràmits municipals per a la legalització i els permisos necessaris.
Desde aquest moment l'oposició veïnal va ser immediata i àmplia, no només a la Pobla del Duc, sinó també a localitats com Bèlgida, Beniatjar i Otos, afectades per la proximitat a la zona.
El passat 28 de desembre l’Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals de la Pobla del Duc celebrà una reunió al saló d’actes de l’Ajuntament. Entre més qüestions, es parlà de la nova acció de protesta convocada per al 10 de gener, una marxa entre Otos i la Pobla del Duc. L’eixida serà a les 10.00 des de la rotonda d’accés a Otos i Bèlgida, que continuarà per la CV-60.

La finalitat d’aquesta marxa, és una de les més accions plantejades per a pressionar a les noves autoritats governamentals, que actualmente encara mantenen els permisos atorgats a l’empresa promotora de la planta de residus animals per evitar haver-la d’indemnitzar.

                                                                          Carles Gomar 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica