Els llibres i les noves tecnologies


 Actualment, a la majoria de la gent jove no els agrada llegir. Alguns lligen per obligació,  veuen la lectura com un treball o un deure més per a casa o per a les vacances. Gasten el seu temps lliure en altres coses com veure la tele o xatejar amb els amics. 
Als països desenvolupats, els aparells electrònics  han guanyat terreny als llibres. Molta gent preferix jugar a jocs d’ordinador o veure la tele abans de llegir un llibre, segurament tots en algun moment de la nostra vida hem anat a la biblioteca municipal del nostre poble o inclús d’un altre municipio proper al nostre. Recordarem que quan érem menuts anàvem a la biblioteca per a buscar un llibre que ens agradara per a llegir o quedàvem amb els amics per a desxifrar les endevinalles o els jocs de paraules d’alguns llibres. Ara quan vas a la biblioteca et sorprén vore que la sala de lectura està buida i que els pocs xiquets que segueixen anant estan jugant a jocs d’ordinador.
Les noves tecnologies estan deixant de costat als llibres, però no sempre és així hi ha alguns aparells electrònics que són  fabricats especialment per a llegir llibres d’una forma”mes cómoda”. Tots sabem que no es pot comparar el tacte d’una fulla de paper amb el tacte d’un botó, pero així i tot hi ha molta gent que preferix aquestos aparells perquè a la llarga aquesta forma de llegir pot resultar més fàcil que anar a la biblioteca cada vegada que vols agafar o tornar un llibre.



                                                           Maria Ortolà Gomar 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica