Lliurament dels XIVés premis Manuel Sanchis Guarner



El proper divendres dia 4 de març  a les 19 h 30 m a l'auditori de Castelló de Rugat  tindrà lloc l'acte de lliurament dels XIVés premis de narrativa, poesia i il.lustració Manuel Sanchis Guarner.

Com ja va sent habitual l'alumnat del nostre institut ha participat massivament en les diferents modalitat que s'oferien al concurs literari. 
Actuaran com presentadors Alexia Chàfer i Francesc Gomar, alumnes de 1r de FP bàsica. En aquesta ocasió a l'acte esmentat  participarà la banda de música de l'institut que interpretarà unes peces musicals al començament de l'acte.  A més hi comptarem amb l'actuació de l'agrupació coral de Castelló de Rugat. Per finalitzar,  un grup de teatre juvenil (creat al si del grup de teatre La Taleca d'Otos)  integrat per alumnes del centre interpretarà l'obreta  El berenar. El lliurament dels diferents premis anirà atorgant-se intercalant-se entre tots els actes esmentats.
Des de la redacció de Pebrella donem l'enhorabona a tot l'alumnat participant i en especdial felicitem als guanyadors i guanyadores.

Redacció Pebrella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica