Isabel Martínez guanya el sambori primer cicle ESO

Dissabte 23 d'abril  a l'auditori de Montaverner es van lliurar els guardons de la fase comarcal dels Premis Sambori convocats per Escola Valenciana, acte amb el qual es va donar per tancada la XXIX Trobada d’Escoles en Valencià de la Vall d’Albaida.
En aquesta  edició dels premis hi han participat 37 centres educatius de la comarca, amb un total de 4.790 alumnes d’Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat, Cicles Formatius i de l’Escola Oficial d’Idiomes.  Almudena Francés, contacontes que ja va presentar Les rondalles de la Vall i del vell al nostre institut va conduir la gala a través d’una història que enllaçava algunes de les narracions que han estat premiades.
Pel que fa a la nostra participació cal ressaltar el premi aconseguit per Isabel Martínez Soler que amb el conte Vaques i girafes va aconseguir el premi comarcal corresponent al primer cicle de l'ESO. Aquesta  emotiva història narra la seua vinculació familiar amb el seu germà. Des de la revista Pebrella donem l'enhorabona a Isabel i agraïm a tot l'alumnat la seua participació.


                                                                    Redacció Pebrella.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica