Premis extraordinaris al rendiment acadèmic

 El passat dimarts 19 d'abril els alumnes  de Castelló de Rugat Carles Bataller, Miquel Mahiques i Sara  Miñana van rebre el Premi Extraordinari al rendiment acadèmic d'Educació Primària de la Comunitat Valenciana a València en Palau de les Arts Reina Sofía. Va ser lliurat pel conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà Ibáñez.
Mes de 1800 xiquets han rebut este premi la Comunitat Valenciana. El  Col·legi públic Verge del Remei de Castelló de Rugat es va mostrar orgullós per rebre aquest premi dos anys seguits a Castelló.

El secretari autonòmic d'Educació i Investigació, Miguel Soler, ha lliurat aquest dimecres els premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2014-2015 a 700 alumnes de Primària de les comarques de València que s'han distingit en els seues estudis durant tota l'etapa. L'acte ha tingut lloc a Les Arts on també han estat presents les famílies i una representació dels docents dels diferents centres de procedència dels premiats.
Miguel Soler ha lliurat els diplomes acreditatius en mà, acompanyat pel director general de Política Educativa, Jaume Fullana; el director general de Centres i Personal Docent, Ximo Carrión, i el director territorial de València, Santiago Estanyan, entre altres responsables de la Conselleria. També ha participat al lliurament la presidenta del Consell Valencià de Cultura, Encarna Cuenca. Així, els responsables d'Educació han tingut l'oportunitat d'agrair als alumnes el seu esforç i intercanviar impressions amb ells durant l'acte.
Els premis extraordinaris al rendiment acadèmic reconeixen l'esforç i el mèrit de l'alumnat al finalitzar les diverses etapes. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica