Tres alumnes de Salem guardonats per l'alt rendiment acadèmic

Possiblement pocs pobles valencians hagen concentrat tants premis extraordinaris al rendiment acadèmic  al 2016 com Salem. El nostre institut té la sort de escolaritzar-los als tres i a més gaudir de les seues capacitats. Volem felicitar-los a través de la nostra revista en la que  han col·laborat . Vos deixem el relat de la seua experiència...

El passat dimarts, 19 d’abril, van ser entregats els Premis Extraordinaris al rendiment acadèmic en  Primària. Fórem  premiats Inés Cortell, Marcos Orts i Mar Minyana, alumnes de Salem que cursem  1r curs de Secundària a l'IES Manuel Sanchis Guarner de Castelló de Rugat. L’acte de lliurament  dels premis tingué lloc al Palau de les Arts i les Ciències, València.
L’experiència fou bastant emocionant. Trobar-nos de sobte rodejat per quasi 300 alumnes que, com nosaltres, també havien sigut premiats pel seu esforç i dedicació resulta sobrecollidor. Pujàvem a l’escenari en grups de deu joves i abans  que te n’adonares una persona important t’estava fent entrega d’un paper davant de més de 500 persones. Allí d’alt no es veien les cares, sols les persones. 
Després del lliurament, el Secretari t’explicava com era d’ imprescindible  el  paper de les persones presents en la societat i et deia que seguírem estudiant i aprenent. Que avançàrem en grup, ja que per separat no érem ningú...
Un fotògraf va immortalitzar el moment i va fer una foto de tots els alumnes brillants que havien treballat tant per a arribar allí.
Realment, fou una experiència genial.


Inés, Marcos, Mar.   Alumnes de Salem 1r ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica