Fem Comarca: Ruta dels rellotges de Sol, a Otos


El passat 23 de març l'alumnat de 2n d'ESO de l'IES Manuel Sanchis Guarner vam fer una excursió a Otos. Enmarcada dintre del projecte anomenat “Fem Comarca”, la ruta dels rellotges de sol va centrar aquest itinerari didàctic, que va ser molt profitós.

Vam eixir de Castelló de Rugat en autobús, cap a les 8.30, i vam arribar a Otos abans de les 9. L'excursió va estar organitzada per Emi, la professora de ciències socials i Maria Benavent, professora de francés. També ens van acompanyar els tutors i el departament d' orientació.

Una vegada allí, vam anar al poliesportiu, i com ens havíem realitzat uns treballs sobre el poble d'Otos els vam exposar.Cada grup va preparar un tema diferent; geografia, història, el temps solar, què és un rellotge de Sol, la ruta dels rellotges, el palau amb l'exposició d'Antoni Miró, i l'església.

Després vam esmorzar tots junts i van vindre les guies turístiques, una d´elles Aitana Pla ,que va ser alumna del nostre institut. Ens vam alegrar molt quan ens va dir que havia estudiat arquitectura. I vam començar la ruta dels rellotges de Sol. Mentre ens explicaven, els nostres companys Núria Seguí, Joan Bataller i Ivan Ferrer anaven fent fotografies per a després poder fer una exposició.


En acabar la ruta vam anar a veure l'església, i després al palau i els jardins on estava exposada l'obra d'Antoni Miró.

Per finalitzar, vam tornar amb els autobusos a l'institut, ens van repartir pels nostres pobles i van començar les vacances de Pasqua.

Després, en tornar de vacances, hem représ el projecte fent un recull de fotografies i la documentació que havíem recopilat anteriorment, per a preparar l'exposició que en aquestos moments està ja exposada al centre.

Per concloure direm que la valoració realitzada per l´alumnat participant en aquesta ruta didàctica ha estat totalment positiva.




Àngela Boix Garcia
2n ESO A

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica