Visita al port de València

El passat dimecres 27 d’abril els alumnes de tercer de l’IES Castelló de Rugat van visitar el port de València. En arribar van  realitzar dos activitats:
•La primera era de matí i tenien que veure el port que és un dels més importants del Mediterrani i el més gran d’Espanya en el comerç de contenidors.
•La segona era visitar el centre cultural Bancaixa per veure una exposició d’art contemporani de denúncia als problemes socials; una vegada allí els xiquets van fer un taller de creació de columnes d’art.
Aquestes activitats les van organitzar el departament de socials i  el de plàstica perquè entrava en el temari del llibre de 3r de l'ESO. S’han dut a cap acordant una data amb l’autoritat portuària del port de València ja que un no hi pot entrat quan vulga,   com és una zona restringida has de demanar permís.
I per una altra part es va acordar amb les guies de l’exposició un programa per part de l’exposició i l’altra pel taller pràctic.

A mi m’ha paregut una excursió bastant important ja que cal saber com és el port de València i en que és especialitzat i també per ensenyar als alumnes algunes pintures d’art contemporani.

Ivan 2n ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica