Crònica d'una escriptora anunciada

De poques coses em puc sentir més orgullós que de la meua germana Inés Cortell Cerdà. Una de les seues últimes proeses ha sigut guanyar un accèssit al concurs literari organitzat pel Consell Valencià de Cultura per les seues grans dots com a escriptora. Jo, encara que no compartisc amb molta destresa aquesta faceta amb la meua germana, intentaré contar-vos com va ser el lliurament de premis d'aquest concurs en el qual tots els treballs havien d' estar inspirats en les migracions humanes i la crisi migratòria actual.
En primer lloc, vam acudir a València en concret al Palau del Forcalló i una vegada allí ens van fer entrar a una sala en la qual es van lliurar els premis en les diverses categories: dibuix i literatura.
Després ens van fer eixir al pati d'aquest palau i ens van convidar a un refresc.
Per últim, vam anar a la inauguració de l'exposició dels dibuixos presentats a aquest concurs (on també estaven els relats guardonats). La veritat és que hi havien alguns que estaven molt, però que molt bé, si considerem les edats i cursos de les persones que hi van participar.
Com ja he dit al principi, estic molt orgullós de la meua germana i estic segur que, aplegat el moment, arribarà a ser tot el que es propose en esta vida. Ella és com una gran consciència la qual et recorda tot el que hauries de fer i tot allò que no però, com no, la majoria de les vegades té raó i això, sincerament, em posa dels nervis encara que més d'una vegada deuria de fer-li cas.

                                                                                            Joan Cortell Cerdà 1r ESO B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica