Viatge al Delta de l'Ebre



El passat agost vaig realitzar un viatge a la desembocadura de l’Ebre amb la meua família on passàrem una agradable estància pels pobles que hi ha al transcurs de la seua llera.

LA ZONA COSTANERA:
El viatge va ser curt, a l’eixida de l’autopista ens vam lliurar d’una retenció de miracle. Una vegada allí vaig poder comprovar que es tractava d’un paisatge pla, sense cap turó, com es propi de les desembocadures. El primer dia vàrem pujar a un xicotet vaixell que ens va dur per un dels canals del riu, que també desembocava al mar. Quasi a la desmbocadura, el capità va amarrar el vaixell i vàrem pujar a un gran mirador on el capità ens va dir que el mar entra a la costa dues hectàrees cada dos anys, la qual cosa farà que tots els negocis vinculats en la seua desembocadura desapareguen.

L’INTERIOR:
Els altres dies vam estar a l’interior de Saragossa on ens vam trobar en un paisatge molt diferent en altes muntanyes travessades pel transcurs del riu. El nostre principal objetiu va ser visitar els castells de la zona i les zones afectades pel front de la guerra civil.




Carles Gomar 3r B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica