TEATRE D'ANGLÉS



El dilluns 20 de març, l’alumnat de l’ institut va anar a veure un teatre en anglés anomenat “Ghosts in Love”, de la companyia de “fòrum teatre” a l’auditori de Castelló de Rugat. L’eixida fou a les 12:25 i la tornada a les 14:00. Aquesta eixida la va organitzar el departament d’anglés i fou subvencionada per l’ajuntament de Castelló.
El teatre tractava sobre una jove anomenada Christie, que visita el Castell de Chillingham, del qual el seu avi ja l’havia avisada  que no era un bon lloc per anar a visitar, però ella no creu en tot el que diuen. I és que en aquell castell habiten els fantasmes turmentats.
Una vegada allí, Christie coneix a Klaus Pivet, un jove el somni del qual és arribar a ser un gran reporter i sempre va acompanyat pel seu gos Sprocket. Entre els dos intenten resoldre el misteri dels fantasmes que habiten en aquell castell, però entre ells dos passa alguna cosa estranya, que Christie nota des del primer moment.
La representació va ser molt entretinguda i didàctica, ja que per poder resoldre el misteri dels fantasmes van demanar la participació del públic i tragueren a alguns companys/es a l’escenari. 
                                                                                                 
Ainoa Fayos Martí  3r B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica