XARRADA SOBRE ELS PERILLS DE L'ALCOHOL



El passat dilluns 6  març, la classe de tercer va assistir a una xerrada sobre els perills de l’alcohol i els problemes que poden vindre després. Aquesta xerrada fou organitzada per la mancomunitat i es realitzà durant la tercera i quarta hora del dia, a les respectives classes.
Lidia, la psicòloga, abandonà la classe per a que no tinguérem vergonya a dir la veritat sobre el consum de cadascú. En aquesta xerrada ens explicaren que normalment consumim molt d’alcohol en poc de temps i això pot tenir conseqüències en el nostre comportament i que podem fer coses, que probablement no estaríem disposats a fer abans del consum. A més, que les conseqüències de les nostres accions es fan  més perilloses de manera que ens fem majors, no sols per a nosaltres, sinó també per a les persones que ens envolten i per a la nostra família i amics. Al final de l’hora, ens dibuixà una escala a la pissarra i ens comentà en quin escaló estaria cadascú; els que no consumeixen alcohol, els que ho fan als dinars  o sopars puntuals, els que el consumeixen en abundància quan hi ha festa... Amb aquest dibuix volia fer-nos comprendre que l’escala era molt alta i que el més comú en els joves de la nostra edat és anar pujant d’escalons. Això pot provocar que en un principi sols estem disposats a prendre alcohol, però un dia podem caure en el consum d’altres drogues també molt perilloses i d’ací ens envoltem en un ambient perillós on estem en continu contacte amb altres substàncies que ens poden originar més problemes.
Per últim ens informaren que aquesta xerrada es repetiria al curs següent,  per tal d’acabar de donar-nos la informació necessària sobre aquest tema i puguem saber les veritats sobre aquest món. Això ens permetrà  tindre un consum més moderat, conscient i millor per a la nostra salut.  

Ainoa Fayos Martí   3r B

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica