25 N. DIA DE LA NO VIOLÈNCIA CONTRA LA DONA


Hui toca escriure  sobre un tema molt seriós, el maltractament de la dona. Vaig a comentar-vos tot el que està passant i el que jo pense.

Cada vegada hi ha més i més assassinats, tots els dies alguna dona morta. Estic farta!!! Però no és l´únic problema, tots els problemes passen en tots els llocs. Quan escoltes una cançó que hi ha? Masclisme per tot arreu.  A més en el treball que un home guanye més que una dona això no és just , si dos persones treballen el mateix han de guanyar el mateix sou.

Per a mi el més fort és que una adolescent, una xiqueta no puga caminar tranquil·la per un carrer com una persona normal. Que estigues pendent de tots el hòmens que passen pel teu costat, una furgoneta que passa pels carrers i que no pugues eixir de ta casa perquè tingues por, buff...

La paraula por es molt comú. Tinc por a quedar-me sola en el món, tinc por de la mort... hi ha moltes classes de por, es molt comú que la gent tinga por a alguna cosa, però que una dona tinga por a una persona com ella, no s’ha de permetre.

Tu, jo i molta gent diu això, no es deu consentir,  però això no serveix perquè cada vegada apareixen més barbaritats  en els mitjans de comunicació. No s’heu fixat que tot el que parlen per la tele és sobre alguna dona? D’un assassinat, d’un abús... hem de fer alguna cosa més per a que pare tot açò, una persona sola no pot fer-ho. Necessitem a molta gent per a que pare este problema tant greu que no finalitza.

Pareix que tot el que està passant és una tonteria, que prompte s’acabarà, si es fixeu és com una moda, per exemple: en un temps es porten uns vaquers i en una temporada es porta una altra cosa. Però es que este problema no pararà si no actuem, este problema anirà a més.

No puc dir res més perquè tot el que he dit es el que pense. Espere que tot açò pare ja d’una vegada, que cada dona puga ser lliure en tots els sentits.


Laia 2n ESO

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica