QUÈ ENS PASSA AMB ELS MÒBILS?

El telèfon mòbil, aquest aparell que serveix per a xatejar amb els amics, fer cridades a les persones, prendre fotografies etc…
Al llarg de la vida han anat fent-se més moderns. Però abans quan els nostres pares eren menuts com nosaltres no tenien mòbils, i això els permetia tindre més temps per a fer qualsevol cosa, ja que, la joventut actual estem tot el dia amb el telèfon mòbil a la mà i no el soltem per a res, ja que s’hem criat amb les noves tecnologies, l’emprem fins i tot a l’hora de fer deures,treballs etc… però açò no és gens beneficiós, doncs ens costa més fer-los , ja que els fem amb el mòbil al costat, i al moment que escoltem una notificació ,l’ agafem per vore qui és.
I així que si estem una hora aproximada per a fer els deures sense el mòbil, amb ell tardem el doble o el triple, perquè sense adonar-nos , el tenim a la mà amb el WhatsApp, Instagram, Twitter… i ens passem una petita estona, però si ho fem diverses vegades mentrestant fem els deures, ho sumem i estem almenys una hora més.
I si no s’ho cregueu proveu-ho a les vostres cases, i s’adonareu que sí que passa. Doncs aquest “meravellós “ invent, de vegades juga en contra nostra.
Loreto Mora Pascual 2n C

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica