ELS VÍDEOJOCS, BONS O ROïNS?

Els videojocs, en la meua opinió, són bons, però és veritat que tenen moltíssimes coses negatives. Però això, més que res, depén molt de la persona i com ho tracte. Per exemple, una persona que simplement juga per diversió o per entreteniment, i juga controladament, per a eixes persones, segurament que siga bo. I molt bo. Però hi ha altres persones que fan totalment el contrari. Hi ha gent que es passa tota la setmana jugant i jugant dia a dia, hora a hora. Hi ha gent que juga més de sis hores al dia! Fins i tot hi ha gent que s'ha passat 24 hores jugant o més. Això pot dur moltes malalties i conseqüències.

 També, una altra cosa sobre els videojocs a tindre en compte, és que hi ha videojocs més violents que altres, més educatius etc. Però això és depenent de gustos, això no té molt que vore.

 En conclusió, els videojocs són bons depenent de persones, com ho tracten i com ho controlen. En la meua opinió, és bo jugar-los de vegades però sempre amb moderació. D'eixa manera pots divertir-te, tranquil·litzar-te, passar-ho bé, etc. Però si jugues molt pot provocar-te estrés, ansietat, ràbia i moltes coses més.

                                                                                                              
                                                                                                               Joel

 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica