PS5

 


La PS 5 (Play Station 5), que és una nova PS que van traure en novembre de 2020, està sent molt criticada. Primer que res, per a qui no ho sàpiga, una Play Station és un dispositiu tecnològic que serveix per a jugar a videojocs.

Es mereix ser criticada o no? Molta gent creu que sí, però molta altra que no. En la meua opinió, sí que val la pena i no mereix ser criticada, cosa que quan va eixir pensava totalment el contrari. Els gràfics han millorat molt, també és veritat que costa bastant més que la PS 4, però això es deu al fet que fa poc que va eixir, però a poc a poc anirà abaixant el preu.

La PS 5 suporta nous jocs que cap de les Play Stations anteriors havia suportat, també en porta de nous.

Si gastes la PS 5, te n'adonaràs que es redueix molt la velocitat en comparació les altres, açò vol dir que per exemple en la PS 4 tardes quinze segons en entrar a un joc, en la PS 5 en pots tardar deu o cinc. En resum, amb la PS 5 es poden fer les coses molt més ràpidament que en altres PS.

El disseny, ha sorpés a molta gent, perquè pensaves que seria millor, o també perquè seria pitjor. El disseny de la PS 5 (com és la forma), és prou gran i amb un color blanc, també té un poc de negre per unes parts. S'han fet moltíssimes burletes sobre aquest disseny, que si es pareixia a un gratacel, que si es pareixia a un personatge de ficció, etc.

Però a molta altra gent li ha agradat molt aquest nou disseny, ja que és  nou, és com si representara el futur, en la meua opinió és un bon disseny, ja que és  innovador, però repetisc, és la meua opinió.

Als que els agradava molt la PS 4, segurament també els agrade aquesta, perquè porta moltes novetats ja nomenades anteriorment. Però també pot ser que t'agradara molt la PS 4 i en canvi aquesta no et diga res.

Com he dit abans, quan va eixir la PS 5, no m'agradava gens ni mica, perquè pensava tot el contrari que pense ara, pot ser que fóra perquè encara no l'havia vist massa.

Pot ser que la PS 5 t'agrade o no t'agrade, però açò sols és una opinió que no tracta d'ofendre a ningú.

                                                                       Joel

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica