SOBRE IGUALTAT DE GÈNERE

 


A vore, a vore, aquest tema és molt delicat. Per tant vull deixar clar que açò tan sols és una opinió, que no tracta d’ofendre a cap persona. La igualtat de gènere és una de les coses que les dones han volgut desde fa milers d'anys, i que ara s'ha arreglat un poc. Fa segles, les dones no tenien quasi dret a res, no podien eixir de casa, sols treballaven a casa, és a dir que una dona no tenia cap dret de treballar en un altre lloc que no siga la “casa”. Però... fa uns anys que les coses han canviat. Les dones estan com guanyant més poder i tota la gent fa moltes tradicionalment de de les dones “que em pareix bé, i tant”, però si anem així al final no controlem la situació les dones i seran més poderoses que els homes. No podríem tindre un món amb igualtat? Seria ideal, no?

Pense que callluitar per la igualtat i per tant a continuació done uns arguments, per justificar perquè els homes no deuen tindre més poder que les dones:

Tots som persones. Encara que les dones físicament de constitució diferent als homes, els homes no deuen aprofitar-se d'això. Per exemple, en esports com natació, dansa entre altres, les dones tenen més facilitat, i elles no s'hi burlen, ni tampoc fan patir als altres.

Finalment, la gent diu: moren més homes que dones a l'any. Ja, però les dones moren violades, els homes moren per altres coses, un tant per cent del trellat de la població masculina mor per “violació”.

Espere que aquest article haja servit a la gent masclista, i que a poc a poc aquesta catàstrofe acabe. Però açò no significa que les dones tinguen tot el poder, busquem igualtat.

Passeu una bona setmana!

                                                                                                                  Hugo

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica