SOBRE LEGALITZACIÓ DE LES DROGUES

 


Les drogues són substàncies perjudicials per al cos. Els consumidors de les mateixes, en el seu ús personal, les solen consumir per plaer. També s’usen a vegades per a ús mèdic, i per això precisament hi ha drogues que el seu estat legal només les permet per a aquest ús.

No obstant, jo crec que totes haurien d’estar 100% legalitzades, ja que si algú les vol consumir tenint en ment les conseqüències, no se li hauria de prohibir que ho fera, però això sí, que ell en fora responsable del que passara, és a dir, que després no usen els diners de l’estat per a els serveis mèdics, si no els seus.

Per altra banda, s’acabaria el tràfic il·legal de drogues, ja que els venedors d’aquestes substàncies, pagarien uns impostos per a mantindre el seu negoci.

Una altra cosa que s’hauria de tindre en compte seria, l’ús que li fa, ja que podrien adoctrinar a xiquets o a altres individus amb falta de responsabilitat per a que les consumiren.

També és veritat que certes drogues poden alterar el comportament del seu consumidor, com per exemple la cocaïna, que entre els seus efectes al·lucinògens es troba l’agressivitat, que això si pot afectar negativament a altres individus.

 

               Damià 1r ESO

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Aprendre anglés amb cançons subtitulades

Relativitat vs. quàntica